welkom

Filemon&Baucis is een persoonlijk uitgebate B&B met 4 kamers in een grote stadswoning, vlakbij de Brugse vesten en het Minnewater. De ruime gastenkamers bevinden zich op het gelijkvloers, genieten van veel lichtinval en grenzen rechtstreeks aan een grote ommuurde tuin. Je vindt er voldoende ruimte om te ontspannen, op het terras aan je kamer, in de loungezetels in de tuin of in één van de twee zithoeken binnen.

Kortom, een ideale uitvalsbasis voor een meerdaagse citytrip naar Brugge : niet alleen een unieke middeleeuwse stad, maar ook een hele leuke winkelstad en belangrijk gastronomisch centrum. De Belgische kust is bovendien vlakbij, en ook het groene Brugse ommeland biedt met zijn vele kastelen heel wat bezienswaardigheden. Een bezoek aan Gent en Ieper (in Flanders’ Fields) maken je verblijf in "het vlakke land" helemaal af.

virtueel bezoek

 

boek
online

Speciale aanbiedingen voor langere verblijven

Boekingen vanaf 2 nachten -5%, boekingen vanaf 3 nachten -10% korting! Alleen geldig voor boekingen via onze website, mail of telefonisch.

Nu ook
privé welness

Contacteer ons voor meer info

Promo Quick Sauna

1h : 16€/pp

nieuws berichten

  • Iedereen klassiek op 28/10 ; gratis evenement rond klassieke muziek in de binnenstad
  • Beurs voor hobbyisten op 29/10
  • Percussiefestival 12-19/11
  • Kerstloop 8/12
  • Midwinterfeest 10/12
  • KERSTMARKTEN VANAF 24/11
meer info

Foto galerij

een uitgebreide collectie foto's geven u de beste indruk van de sfeer, de kwaliteit en inrichting van de kamers en een blik op de omgeving van onze b&b
 

bekijk