welkom

Filemon&Baucis is een persoonlijk uitgebate B&B met 4 kamers in een grote stadswoning, vlakbij de Brugse vesten en het Minnewater. De ruime gastenkamers bevinden zich op het gelijkvloers, genieten van veel lichtinval en grenzen rechtstreeks aan een grote ommuurde tuin. Je vindt er voldoende ruimte om te ontspannen, op het terras aan je kamer, in de loungezetels in de tuin of in één van de twee zithoeken binnen.

Kortom, een ideale uitvalsbasis voor een meerdaagse citytrip naar Brugge : niet alleen een unieke middeleeuwse stad, maar ook een hele leuke winkelstad en belangrijk gastronomisch centrum. De Belgische kust is bovendien vlakbij, en ook het groene Brugse ommeland biedt met zijn vele kastelen heel wat bezienswaardigheden. Een bezoek aan Gent en Ieper (in Flanders’ Fields) maken je verblijf in "het vlakke land" helemaal af.

virtueel bezoek

 

boek
online

Speciale aanbiedingen voor langere verblijven

Boekingen vanaf 2 nachten -5%, boekingen vanaf 3 nachten -10% korting! Alleen geldig voor boekingen via onze website, mail of telefonisch.

We bouwen aan meer faciliteiten

Vanaf mei
privé welness
en/of massage

Contacteer ons nu al voor meer info

nieuws berichten

  • Heilige boedprocessie 2017 : 25 mei
  • Feest in het park : 24 juni 2017
  • Erfgoedweekend 22-23 april 2017
  • Meifoor 5-28 mei 2017
  • Feest in 't park : 24 juni 2017
  • Zandfeesten 2017 : 2 juli, 6 augustus en 24 september met grote antiekmarkt
meer info

Foto galerij

een uitgebreide collectie foto's geven u de beste indruk van de sfeer, de kwaliteit en inrichting van de kamers en een blik op de omgeving van onze b&b
 

bekijk